Home | Team | Route | Disclaimer

Het team van DH Vastgoed bestaat uit:

Richard de Hoog – DH Vastgoed Projectontwikkeling
Dhr. Richard de Hoog is verantwoordelijk voor inkoop van de panden, de ontwikkeling hiervan tot individuele appartementsrechten en de verkoop via makelaars.Richard de Hoog heeft na zijn studie werktuigbouwkunde aan TU Twente diverse strategische marketing & sales functies bekleed voordat hij DH Vastgoed oprichtte.
Jaap van der Boon – DH Vastgoed Bouwpartners BV
Dhr. Jaap van der Boon is verantwoordelijk voor het beleid, de organisatie, coördinatie en kwaliteitscontrole. Hij heeft 18 jaar bouwkundige en managementervaring. Ook heeft hij jarenlang als hoofduitvoerder bij een groot bouwbedrijf gewerkt en is verantwoordelijk geweest voor de succesvolle totstandkoming van vele miljoenenprojecten voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast heeft hijdiverse kleinere en particuliere projecten gerealiseerd.

Jaap van der Boon staat daarnaast bekend om zijn positieve schakelfunctie tussen opdrachtgever en aannemer. Onder zijn leiding worden afspraken nagekomen en/of informatie tijdig besproken met betrokkenen.
Guido Wessel – DH Vastgoed Groep
Dhr. Guido Wessel is verantwoordelijk voor het financieel management van DH Vastgoed Bouwpartners BV en DH Vastgoed Projectontwikkeling. Dhr. Guido Wessel heeft zijn sporenverdiend binnen onder andere Joop van den Ende Theaterproducties en de Rabobank Amstelveen.
Fraukje Heintz – DH Vastgoed Bouwpartners BV
Als Office manager ondersteunt ze de directie in alle voorkomende interne werkzaamheden op administratief, communicatief en organisatorisch vlak.